Stroomstoringen

Stroomstoringen

Een (algehele of gedeeltelijke) stroomstoring kan veel ongemakken met zich meebrengen. U kunt ineens niet meer koken of wassen, bent bang dat voedsel in de koelkast of vriezer bederft en wilt dit natuurlijk zo snel mogelijk opgelost hebben.

Onze monteurs hebben vanzelfsprekend veel ervaring met het oplossen van stroomstoringen. Als wij de melding telefonisch binnen krijgen, proberen we eerst met u te achterhalen wat de storing veroorzaakt kan hebben. Soms is dit telefonisch al op te lossen.

Als dit niet geval is, kunt u ervoor kiezen om een monteur langs te laten komen. Onze monteurs werken efficiënt en netjes.

Schakelbord

24-uurs storingsdienst

Als één van de weinige elektrotechnische installatiebedrijven in de regio, bieden wij onze klanten een 24-uurs storingsdienst aan. Kan een storing echt niet wachten tot de volgende dag, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Uiteraard gelden hiervoor andere tarieven dan overdag.

Vragen of offerte opvragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van de informatie op deze site, of wilt u een vrijblijvende offerte opvragen? Vult u dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!