Laadinstallatie elektrische auto

Elektrische auto

De afgelopen jaren is de aanschaf van een elektrische auto enorm in opkomst. Men vindt duurzaamheid belangrijk en ook de overheid heeft hier op ingespeeld, bijvoorbeeld d.m.v. het verlenen van subsidies en het aanwijzen van milieu zones.

Als u een elektrische auto aanschaft, komt hier natuurlijk ook het opladen bij kijken. Ben van Schoor B.V. heeft veel ervaring in oplossingen omtrent het laden van een elektrische auto.

Laadinstallaties

Er zijn inmiddels verschillende laadinstallaties op de markt. U krijgt daarbij te maken met de aanschaf en het plaatsen van de laadinstallatie. Het is bij de aanschaf van een laadinstallatie erg belangrijk om te inventariseren waaraan u behoefte heeft. Bent u een zakelijke rijder, of schaft u de elektrische auto privé aan? Heeft u behoefte aan load balancing of juist niet?

U kunt uiteraard contact met ons opnemen, indien u van plan bent een laadinstallatie aan te schaffen. Dit kan gaan om een installatie bij uw huis, uw werkplek of bijvoorbeeld een parkeergarage. Er komt vervolgens geheel vrijblijvend een medewerker bij uw langs, om de verschillende laadinstallaties en opties met u door te nemen. We maken vervolgens een offerte op maat die geheel aansluit bij uw wensen.

Vragen of offerte opvragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van de informatie op deze site, of wilt u een vrijblijvende offerte opvragen? Vult u dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!