Mechanische ventilatie

Ventileren

Het is overbodig om het belang van ventileren in panden en woningen te benadrukken, voor gezien de tijd waarin we nu leven.

Ventileren draait om luchtverversing. Dag en nacht raakt de lucht binnen vervuild door bijvoorbeeld vocht, fijnstof, rook en kookluchten. Door te ventileren vervangt de verse buitenlucht deze vervuilde binnenlucht.

Ventileren kan op verschillende manier. Bijvoorbeeld door te luchten of deĀ  ramen op een kier te zetten. Vooral ventilatiesystemen kunnen bijdragen aan een gezond binnenklimaat.

Ventilatie

Onderhoud & storingen

Werkt u ventilatiesysteem niet meer naar behoren? Hoort u rare geluiden?

Het is belangrijk om uw ventilatiesysteem goed te onderhouden. Ventielen en kanalen dienen bijvoorbeeld regelmatig gereinigd te worden.

Ben van Schoor B.V. heeft veel ervaring met het onderhouden van ventilatiesystemen. Onze monteurs verrichten eerst een meting om na te gaan of uw systeem nog optimaal werkt. Indien dit het geval is, zal de monteur alle roosters/ventielen nakijken en deze reinigen en/of vervangen.

Ook voor storingen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij controleren uw systeem en vervangen indien nodig de ventilatie box. Ook het controleren en eventueel vervangen van dak ventilatoren is voor ons geen probleem. We kunnen daarnaast nagaan of het plaatsen van een toilet- en/of doucheventilator tot de mogelijkheden behoort.

Vragen of offerte opvragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van de informatie op deze site, of wilt u een vrijblijvende offerte opvragen? Vult u dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!