Intercom/Videofoon

Intercom/Videofoon

EenĀ intercom is een manier van spraakcommunicatie tussen twee of meer personen. Hier vallen de huistelefoons en videofoons die in veel woningen hangen bijvoorbeeld onder. Deze intercoms bieden de mens heel veel gemak, maar ze kunnen ook gevoelig zijn voor storingen.

Onze monteurs hebben veel ervaring met het oplossen van deze storingen, of het hierbij nu gaat om een analoog of een digitaal systeem. Opgeven is voor ons geen optie, dus we zullen altijd door gaan met zoeken. Dit kan soms enige tijd in beslag nemen. De oorzaak van de storing van een intercomsysteen in complexen kan namelijk aan het algemene systeem liggen, maar ook aan 1 van de soms vele toestellen die op dit systeem zijn aangesloten.

intercom videofoon

Aanleg nieuw intercomsysteem

Ook voor het aanleggen van een nieuw intercomsysteem bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons aan vraag naar de mogelijkheden. Wij inventariseren graag uw wensen voor u, waarna we een vrijblijvende offerte voor u op zullen stellen.

Vragen of offerte opvragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van de informatie op deze site, of wilt u een vrijblijvende offerte opvragen? Vult u dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!