Over ons

1963

Al vanaf 1963 staat ons bedrijf klaar voor onze klanten op het gebied van elektrotechnische installatiewerkzaamheden. Het bedrijf is destijds opgericht door Ben en Toos van Schoor. Ben besloot voor zichzelf te beginnen, na ervaring op te hebben gedaan met onder andere verlichting en elektrotechniek. Hij schafte een werkbus aan, bouwde zijn garage om als magazijn en ging aan de slag. Toos bleef thuis bij de telefoon (in die tijd bestond er natuurlijk alleen de huistelefoon) en nam al het werk aan. Het bedrijf groeide door en Ben en Toos besloten verder te gaan in een winkelruimte aan de Billitonlaan. Naast de verkoop van allerlei elektrische apparaten en verlichting, bleef ook het servicewerk doorgroeien.

In 1984 hebben Ben en Lia van Schoor dit werk voortgezet, nadat Ben en Toos met pensioen gingen. Er kwam behoefte aan een ander pand, aangezien het aantal monteurs in dienst steeds groter werd. Het pand aan de Energieweg, waar Ben van Schoor B.V. nog steeds gevestigd is, werd een feit. Sinds die tijd heeft het bedrijf een enorme groei meegemaakt en hebben Ben en Lia met heel veel plezier aan het roer gestaan.

Elektricien Vlaardingen

2021

In 2021 werd het tijd voor de volgende generatie, zodat ook Ben en Lia van hun pensioen konden gaan genieten. Het bedrijf is overgenomen door Dave en Chantal van Schoor.
Dave was sinds het behalen van zijn HBO diploma elektrotechniek al jaren werkzaam in het bedrijf. Chantal is sinds juli 2020 ook werkzaam bij het bedrijf en heeft een administratieve en boekhoudkundige achtergrond.

Dave en Chantal vinden het belangrijk om bij de kernwaarden van het bedrijf te blijven. Kwaliteit leveren met een enthousiast team, zoals dit al die jaren is gedaan.

Nu de derde generatie aan het roer staat, kunnen we wel spreken van een echt familiebedrijf!

Vragen of offerte opvragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van de informatie op deze site, of wilt u een vrijblijvende offerte opvragen? Vult u dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!