Elektrisch koken (perilex)

Elektrisch koken

Hoewel de meeste mensen nog altijd koken op gas, is elektrisch koken aan een enorme opmars bezig. Dit kan ook niet anders, aangezien we langzaam afscheid nemen van het gas. Het plan van de overheid is dat we vanaf 2050 in principe niet meer kunnen koken op gas.

Er zijn verschillende opties om elektrisch te koken, maar koken op inductie is de meest duurzame manier van elektrisch koken.

elektrisch koken, inductie

Aanpassingen installatie

Als u van plan bent om elektrisch te gaan koken, dan heeft dit gevolgen voor de elektrische installatie in uw huis. De kookplaat verbruikt natuurlijk behoorlijk wat stroom.

Bij deze aanpassing zou u kunnen denken aan een speciaal stopcontact (perilex) voor uw kookplaat, uw aansluiting op dit moment (is deze zwaar genoeg) en extra groepen in uw installatiekast.

Wij hebben zeer veel ervaring als het gaat om uw elektrische installatie in combinatie met elektrisch koken. Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Vragen of offerte opvragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van de informatie op deze site, of wilt u een vrijblijvende offerte opvragen? Vult u dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!