Keuren gereedschap

Elektrisch gereedschap

Het werken met elektrisch gereedschap brengt bepaalde risico’s met zich mee, waardoor het belangrijk is om hier op een veilige manier mee om te gaan. De veiligheid is geregeld in de NEN 3140.

Deze norm schrijft voor dat elektrische arbeidsmiddelen periodiek geïnspecteerd dienen te worden. Het is daarom belangrijk voor ondernemers die met elektrische arbeidsmiddelen werken om te inventariseren om welke middelen dit gaat en wanneer deze middelen geïnspecteerd dienen te worden. Dit is afhankelijk van de frequentie van gebruik, de deskundigheid van de gebruikers en de kans op beschadiging.

Keuring elektrisch gereedschap

Ben van Schoor B.V. heeft alle middelen in huis om uw elektrische gereedschap te keuren. We nemen hierbij alle voorgeschreven inspectiepunten en metingen in acht en voorzien u na afloop van de keuring van een NEN 3140 Testcertificaat en de bijbehorende stickers.

Komt de keuring van uw elektrische apparaten er weer aan. Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Vragen of offerte opvragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van de informatie op deze site, of wilt u een vrijblijvende offerte opvragen? Vult u dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!